Lecție de viață: Un om fericit trebuie să fie neapărat și un om puternic!

802_455482157832402_1615438163_n

Am învățat să fiu puternică pentru oamenii care mă iubesc. Puternică pentru visele mele, pentru viața mea …pentru fericirea pe care mi-o doresc. Știu că un om fericit trebuie să fie neapărat și un om puternic, pentru că fericirea mea va fi motiv de invidie pentru multă lume și numai mie îmi stă în putere s-o apăr de orice Rău.

 Voi fi un om puternic, voi răspunde la ură cu bunătate… Voi fi un om puternic, îmi voi șterge lacrimile zâmbind. Voi fi un om puternic, voi accepta înfrângerile ca pe o lecție de viață. Voi fi un om puternic, voi întinde o mână acolo unde voi vedea pe cineva căzut … Voi fi un om puternic voi crede în ziua de mâine, chiar dacă aceasta nu promite nimic bun.

Voi fi un om puternic, voi rămâne om acolo unde nu există pic de omenie.Voi fi un om puternic, voi iubi cu toată ființa mea și știu că acest lucru mă va face fericită. Nu știu în ce măsura va vrea cineva să-mi fie părtaș la această fericire, dar indiferent de ce mi se va întâmpla, voi rămâne un om puternic, pentru că oamenii pe care îi iubesc au nevoie de Cineva puternic în spatele lor, care să le amintească mereu că ei merită să fie fericiți!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: