Consumul de cipsuri crește riscul de cancer mamar

chipsuri

Consumul de cipsuri crește riscul de cancer mamar. La această concluzie au ajuns recent oamenii de știință americani. Potrivit cercetătorilor,  cei ce conumă cipsuri de cel puțin 2 ori pe săptămână au cu 70% mai multe șanse de a fi diagnosticați cu cancer mamar. Cercetătorii atenționează: consumul zilnic de cipsuri timp de jumătate de an crește cu până la 300% riscul de cancer la sân. În concluzie: renunțați la cipsuri pentru că nu fac deloc bine la sănătate! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: