Actrița Blake Lively și-a făcut prima apariție cu burtica la vedere

10731038_875474815803924_89609003861737213_n

Actrița Blake Lively și-a făcut prima apariție cu burtica la vedere. Frumoasa blondă, a anunțat acum o săptămână că e însărcinată cu primul ei copil, iar de curând, actrița care a cunoscut celebritatea cu rolul să din serialul „Gossip Girl” și-a făcut apariția la un eveniment în New York dovedind o dată în plus că sarcina le face pe femei și mai frumoase.

Într-un interviu acordat revistei E!, Blake Lively a declarat   „Vin dintr-o familie mare, o familie mare de sudiști. Simt că întotdeauna cumva… Sunt cea mai mică dintre cei cinci frați. Astfel că nu am crescut niciodată vreun membru al familiei mai mic, dar sunt întotdeauna persoana care are grijă de copiii altora și îi iau mereu în brațe, astfel că, cumva, am fost întotdeauna o mamă”.

Actrița a mai dezvăluit că și-a dorit de mică o familie numeroasă și că soțul ei – actorul Rey Reynolds are mare grijă de ea acum în perioada sarcinii.  Asta e, doamnelor si domnisoarelor! Ne trebuie bărbați grijulii și iubitori ca să radiem de fericire și frumusețe în perioada sarcinii !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: