Bărbații care poartă 43 și mai mult la pantofi stau mai prost la capitolul fidelitate

shot0028

Bărbații care poartă 43 și mai mult la pantofi stau mai prost la capitolul fidelitate comparativ cu cei ce poartă mărimea 40-42 la încălțăminte. Concluzia aparține unui sait destinat bărbaților căsătoriți. Potrivit portalului, un exemplu în acest sens este ex-președintele american Bill Clinton, care poartă mărimea 45 la pantof și care la un moment dat a devenit o legendă în presă pentru escapadele sale extraconjugale.

Așadar, mărimea contează 🙂  Diferența e că mărimea piciorului e invers proporțională cu fidelitatea bărbatului. În concluzie: cel mai tare din parcare nu înseamnă neapărat și cel mai bun !  

Oamenii de știință declară că încălțămintea ne trădează personalitatea. Astfel, persoanele care poartă încălțăminte incomodă la prima vedere sunt cele mai echilibrate, persoanele care poartă încălțăminte scumpă se bucură de succes în plan profesional și au venituri frumoase, persoanele care poartă încălțăminte în culori aprinse sunt firi deschise, extravagante, iar cei ce poartă încălțăminte practică sunt genul de persoane cărora le pasă de gura lumii și care caută mereu să fie pe placul celor din jur. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: