Jucătorul de fotbal Kaka și soția sa divorțează după 9 ani de căsnicie

img-613725-caroline-celico-kaka-e-os-filhos-isabella-e-luca20140610171402430881

Încă un cuplu celebru a decis să pună capăt căsniciei sale de aproape 9 ani. Este vorba despre jucătorul de fotbal de origine braziliană, Kaka și interpreta Carol Celico. Noutatea a fost confirmată ieri de purtătorul de cuvânt al soției jucatorului. Astăzi, Carol și Kaka au făcut publică o declarație în care au anunțat că pun capăt căsniciei lor și că își doresc ca fanii să le respecte decizia.  

Kaka joacă în prezent la un club de fotbal din São Paulo, urmând în scurt timp să plece în SUA. Nimeni nu ar fi bănuit o ruptură între ei, deși în ultimul timp petreceau weekend-urile departe unul de celălalt, iar de fiece dată când jurnaliștii o întrebau despre viața ei privată Carol evita să vorbească. În plus, într-un interviu acordat în septembrie curent, soția jucătorului a dezvăluit că căsnicia lor trece printr-un moment de criză, lucru absolut normal într-o relație.

Kaka-Carol-Luca-and-Isabella-in-magazine-isabella-celico-leite-21457863-400-568

Suntem împreună de 13 ani. Relația noastră a început prea devreme. Eu aveam 18 ani când ne-am căsătorit. Orice relație, fie că este vorba de un an sau de 10, trece printr-o criză. Crizele vin și pleacă pentru a maturiza persoanele și relațiile. Avem crize în fiecare an, acest lucru este normal „, spunea atunci Carol, asigurând pe toată lumea că nu e nimic grav. De fapt, pe rețelele de socializare, ambii au postat mereu, inclusiv și în luna octombrie curent doar poze de familie în care totul părea minunat. În realitate, însă, se pare că viața lor de familie nu era așa roz cum ne părea nouă. 

img-352174-kaka-e-caroline-celico

Kaka și Carol Celico s-au căsătorit  la sfârșitul anului 2005 după o relație de aproape 2 ani. El avea 23 de ani, ea – 18. Căsătoria lor a stârnit mare interes în presă, întrucât în acea zi, cuplu a declarat că ambii sunt virgini. 

Imediat după nuntă jucătorul brazilian și soția sa s-au mutat cu traiul în Europa, Kaka făcând parte din echipa clubului de fotbal AC Milan în anii 2003-2009 și 2013-2014, dar și din echipa Real Madrid în 2009-2013. Jucătorul de fotbal și soția sa au împreună 2 copii: un băițel pe nume Luca, 5 ani, și o fetiță pe nume Isabella, 3 ani. 

Păcat că n-a fost să fie până la adânci bătrâneți, dar așa-i viața de fotbalist: uneori înscrii, alteori mai dai și în bară ! 

Reclame

Un răspuns to “Jucătorul de fotbal Kaka și soția sa divorțează după 9 ani de căsnicie”

  1. Superb scris deși trist final, dar… viața e viață! Mulțumesc pentru informație!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: