Lecție de viață: Dacă ai bani, lumea te iubește!

honey__money_1198625

Dacă ai bani, lumea te iubește! Te iubește nu pentru ceea ce ești, ci pentru banii pe care îi ai și pentru generozitatea cu care îi investești în fericirea altora. Lumii îi plac oamenii înstăriți, oamenii care nu trăiesc cu grija zilei de mâine și care nu vor fi niciodată pentru ei o povară.

Da, poate că dragostea aceasta este una de ochii lumii, pentru că undeva în adâncul sufletului există un sâmbure de invidie pentru cei cu buzunarele pline, totuși, pe omul bogat e mai ușor să-l iubești decât pe cel sărac, pentru că câștigându-i acestuia prietenia, câștigi, de fapt, și o viață mai bună. Pe când cu un sărac nu poți împărți decât lacrimile sale și grija zilei de mâine, 

Dacă ai bani, lumii îi pasă de tine! Încă din cele mai îndepărtate timpuri, banii îi făceau pe oameni să calce praguri, să lege prietenii și destine … Banii erau și continuă să fie motorul acestei lumi. Ei decid pe cine să iubești și de cine să te lași iubit. Ei cumpără și întrețin fericirea … Ei deschid și închid uși  … Banii fac lumea, iar dacă îi ai, lumea te iubește ! Te iubește, nu puntru că ești mai puternic decât ei și au respect deosebit față de tine, ci pentru că banii tăi le pot oferi lor o viață mai frumoasă. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: