Cântăreaţa Alicia Keys a scris o carte pentru copii

Alicia Keys takes litle Egypt on a city tour in Rio

Interpreta Alicia Keys, însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, a lansat de curând o carte pentru copii. Volumul „Blue Moon” este prima carte din seria „The Journals of Mamma Mae & LeeLee”, scrisă de Alicia Keys. Potrivit presei de peste ocean, cărțulia sa este inspirată din relaţia specială pe care Alicia Keys a avut-o cu bunica ei şi are la bază aplicaţia interactivă pentru telefoane mobile şi tablete pe care cântăreaţa a lansat-o cu scopul de a-i educa şi a-i distra pe copiii din toată lumea. 

„Sunt foarte mândră de această carte. Eu şi partenera mea din acest proiect, Jessica Walton, am vrut să creăm ceva pentru copii care să le arate diversitatea noastră, în calitate de oameni, şi să prezentăm copiilor o serie de sunete diverse şi diferite – cum sună instrumentele muzicale ale amerindienilor, cum sună instrumentele din India, cum sună cântecele lor”, a dezvăluit cântăreaţa în emisiunea de televiziune „Live! With Kelly and Michael”.

ay_108064312-e1366210950608

Alicia Keys este căsătorită de patru ani cu muzicianul şi producătorul american Swizz Beatz, cu care are un băiețel pe nume  Egypt Daoud Ibarr Dean, în vârstă de 4 anișori. De menționat că Alicia Keys nu este singura celebritate care a scris la viața ei o carte pentru copii, același lucru l-au făcut de-a lungul anilor și interpreta și actrița Thalia, actrita Fran Drescher, interpreta personajului principal din serialul de televiziune “Dadaca/ The Nanny”, liderul de la Casa Albă, Barack Obama, Șerban de la Animal X, Madonna, Torri Spelling, Julianne Moore, Gloria Estefan, Rapperul 50 Cent, LeAnn Rimes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: