Vera Fischer a zis adio telenovelelor

gmrbU

Celebra actriță de origine braziliană, Vera Fischer și-a făcut de curând apariția la un eveniment monden, după luni bune de absență. Întrebată când are de gând să revină pe micile ecrane, Vera a declarat: 

Nu vreau să mă întorc la tv, în nici un caz. Am făcut în televiziune tot ce era de făcut. Am început la 26 de ani și acum am 62 de ani. Sunt 44 de ani de televiziune la mijloc. 

helena-manoel-carlos-vera-fischer-lacos-de-familia

De curând actrița a scris și o carte intitulată Cum să fii fericit după 60 de ani, care urmează să fie lansată anul viitor. Vera Fischer este foarte mândră și speră că munca ei de scriitoare și producător va fi la fel de apreciată ca și cea de actriță. Cât privește viața ei personală, frumoasa blondă cunoscută pentru rolurile sale din telenovelele O Clone/ Clona și Lacos de Familia/ Legături de familie, a declarat că nu are un iubit și își trăiește viața de una singură. Și când te gândești că pe vremuri a câștigat un titlu de frumusețe  – Miss Brazilia 1969. 

img_9927-vera-fischer

Ca să-și mențină silueta, actrița a declarat că merge des la sală, iar pentru a arăta mai bine apelează deseori la colecția de peruci pe care o are acasă. 

Fac parte din generația care și-a trăit copilăria și adolescența în fața televizorului, urmărind cu sufletul la gură superbele telenovele braziliene, în care Vera Fischer era eroina mea preferată. Păcat că nu o s-o mai revăd pe micile ecrane, pentru mine Vera Fischer rămâne o carte de vizită a Braziliei, o actriță care a dat viață telenovelelor braziliene.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: