Nicoleta Luciu: Eu toată viața am umblat cocoșată, pentru că aveam sânii mari

5

Nicoleta Luciu e una din cele mai frumoase femei din România. Frumusețea ei a făcut înconjurul României grație sânilor apetisanți cu care frumoasa vedetă a fost binecuvântată de mama-natură și pe care mai târziu și i-a perfecționat în cabinetele medicale. Bustul mare, însă, nu a fost mereu motiv de bucurie pentru Nicoleta, fapt recunoscut chiar de ea. 

Bustul exagerat l-am avut chiar din timpul liceului. La 17 ani am avut niște sâni exagerați de mari … La formele respective de pe vremea aceea aveam 47 de kg și 1, 85 m. Aveam maxim B și acum am E și am mai pus și niște kg. Știi cum le-am pus ? Am început să gătesc. Ultima oară am făcut chiftele … ciorbele pe care le facem o dată la 2-3 zile. Acum copii mei sunt învățați cu 2 bucătării: cea ungurească și cea românească, a declarat recent Nicoleta Luciu. 

Vedeta a mai adăugat că sânii mari i-au adus nu numai succes în viață, ci și dureri de spate. Eu toată viața am umblat cocoșată, pentru că aveam sânii mari, a dezvăluit Nicoleta Luciu pentru telespectatorii Kanal D.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: