Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc o fetiță

10387217_934472359915392_7516916137869047816_n

După aproape 4 ani de relație, Adela Popescu este oficial logodnica lui Radu Vâlcan. Actrița a fost cerută de curând de soție, împărtășind frumoasa noutate cu fanii ei de pe Facebook, cărora le-a arătat și inelul de logodnă. Invitați în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, Adela Popescu și Radu Vâlcan nu prea au vorbit despre nunta lor, care urmează să aibă loc așa cum e normal după o cerere în căsătorie, în schimb, cei doi au dezvăluit că își doresc mult o fetiță. 

Fetiță vrea el. El dă sexul copilului, a dezvăluit Adela Popescu

Trebuie să fie o fetiță la fel de frumoasă ca mama ei, a adăugat Radu Vâlcan

Și mie mi-ar plăcea, că el efrumușel. Și se zice că fetele seamănă mai mult cu tații, a men’ionat Adela Popescu. 

adela-popescu-si-radu-valcan

În aceeași emisiune tv, Adela a povestit unde și când a avut loc primul lor sărut

„Ne-am sărtat pe un hol în Buftea. S-a întâmplat că el fuma o țigară pe holișorul acela în care să fumezi, iar eu beiam o cafeluță și stăteam la povești. La un moment dat , s-a uitat stânga dreapta … Lucram la Iubire și Onoare …și bucățica asta de hol este plasată între două uși. De obicei trece foarte multă lume .. S-a uitat stânga, s-a uitat dreapta .. a văzut că nu vine nimeni  pac pac pac …. „.

03-adela-popescu-radu-valcan_C1K0915_1a0bbdaa3a

Întrebat câte sutiene are iubita sa, Radu a declarat: Nu știu câte are, dar știu că are multe. În diferite culori … Este adevărat că nu îi plăca să poarte sutien înainte. 

La întrebarea de câte ori își face iubita sa manechiura, Radu a dat-o în bară, exagerând puțin, Adela în schimb i-a venit în ajutor și a dezvăluit tuturor că o face de două ori pe lună.

18_CLIIMA20110505_0095_5

Mai fericiți ca niciodată cei doi actori a căror dragoste as-a născut pe platourile de filmare ale telenovelei Iubire și Onoare au declarat că în relația lor nu e chiar totul roz cum pare la prima vedere.

„Eu vreau să mă culc devreme și el nu”, a spus interpreta și actrița Adela Popescu. 

„Nu înțeleg chestia asta. .. Femeia asta doarme foarte mult … Înnebunesc… Deci nu mai pot. Când te duci într-o vacanță ce-i mai frumos decât să stai dimineața la un mic dejun la o cafea .. nu … ea doarme .. 11, 12 ore „, a adăugat Radu Vâlcan. 

Ce-fac-Adela-şi-Radu-de-Ziua-Îndrăgostiţilor

Întrebată de fostele lui iubite, Adela a declarat că nu le știe numărul. „Știu de câteva, dar am aflat întâmplător. Nu am întrebat despre asta. Nu mi se pare important să afli”.  

Cât privește nunta celor doi, nu există încă o dată stabilită pentru acest eveniment, dar la sigur în 2015aceasta nu se va lăsa mult așteptată, așa că le urez într-un ceas bun și să-i binecuvânteze cineva acolo sus cu fetița pe care și-o doresc atât de mult. Casă de piatră, Adela Popescu și Radu Vâlcan !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: