Sexting in Suburbia – un film de colecție

Sextingsuburbiaposter

Rachel și fiica ei Dina duc o viață obișnuită și fericită într-un orășel din SUA. Întrucât Dina e una din cele mai bune eleve din școală, adolescenta fiind și o sportivă în devenire, cea mai bună prietenă a ei, ajunge să o invidieze într-atât încât  prin șantaj și fel de fel de răutăți urzite pe la spatele ei devine între timp dușmanul ei de moarte, care o și împinge să-și pună capăt zilelor.

Îndurerată de moartea fiicei sale, Rachel încearcă să se împace cu această pierdere, dar într-o bună zi găsește printre lucrurile Dinei un filmuleț video în care fiica ei dă de înțeles că cineva a împins-o spre sinucidere. Cineva a intrat în posesia unor poze intime pe care Dina le-a făcut trimițându-le iubitului ei prin telefon, iar a doua zi despre aceste poze vorbea toată școală. Cert e că iubitul Dinei nu are nici un amestec în toată treaba asta, deși inițial el e primul bănuit. 

Rachel încearcă să afle cine e adevăratul vinovat de moartea fiicei ei, iar toate prietenele de altădată ale Dinei o ignoră. Plus la toate și administrația școlii pare că ascunde ceva … Lucrurile se complică de la o zi la alta, viața lui Rachel fiind pusă în pericol, femeia primind fel de fel de amenințări să înceteze căutările vinovatului și să se împace cu cele întâmplate. Va accepta Rachel ca ucigașul fiicei sale să rămână în libertat ? Răaspunsul îl aflați vizionând pelicula Sexting in Suburbia. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: