Lady Gaga a trecut prin expriența unui viol la 19 ani

lady_gaga_background-733

Lady Gaga a trecut prin expriența unui viol la 19 ani. Dezvăluirile au fost făcute recent în cadrul unui interviu oferit de interpreta americană. Totul a pornit de la rugămintea jurnalistului Howard Stern care i-a cerut cântăreței să explice mesajul piesei sale „Swine”. Gaga a spus că acel cântec vorbeşte despre viol, demoralizare, furie, mânie şi pasiune.

„Iar eu acumulasem în mine multă durere, pe care voiam să o eliberez… Am trecut prin nişte lucruri îngrozitoare, de care pot să râd acum, pentru că am participat după aceea, de-a lungul anilor, la multe sesiuni de terapie psihologică, fizică şi emoţională, pentru a mă vindeca”, a declarat Lady Gaga.

„Muzica a fost minunată pentru mine. Dar, ştiţi cum e, într-o vreme eram doar o cochilie a propriei persoane. S-a întâmplat când aveam 19 ani. Am mers la o şcoală catolică şi apoi au început să se întâmple dintr-odată tot felul de lucruri grozave, iar eu îmi spuneam: «Aşa sunt oare adulţii?»”, a adăugat interpreta.

GTY_pamela_anderson_ml_140630_1_16x9_992

Lady Gaga spune că nu a dorit să divulge până acum informaţia despre acel viol pentru că nu voia ca agresorul să îşi asume meritele pentru motivaţia ei de a avea succes în industria muzicală. Interpreta nu este singura celebritate care a trecut prin experiența unui viol. Această dramă au trăit-o și actrița Pamela Anderson agresată sexual la 6 ani, violată la 12 ani și violată în grup în adolescență. 

terri_hatcher

Teri Hatcher, actrița din serialul “Neveste disperate”, a avut şi ea o copilărie de coşmar. A fost violată de unchiul ei, în mod repetat, începând de la vârsta de 5 ani până a împlinit 8 ani. Actriţei i-a luat mult timp să vorbească despre coșmarul la care a fost supusă . Într-o bună zi Hatcher a aflat că unchiul ei a mai violat o fată de 14 ani care s-a sinucis. În momentul acela a povestit poliţiei coşmarul prin care a trecut şi a colaborat la arestarea agresorului, iar instanţa a dictat 14 ani de puşcărie.

AnnaLynne McCord, vedeta din serialul BBeverly Hills 90210 a fost violata când avea 18 ani. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: