Columbus Circle – un film de colecție

tumblr_mpv1k8CzRo1sp9loio1_500

Pelicula Columbus Circle este povestea unei moștenitoare, care locuiește de 17 ani de zile de una singură retrasă într-un apartament din Manhattan. Abaigail nu comunică cu nimeni din vecinii săi. Mai mult de atât tânăra nu iese din apartamentul ei niciodată, iar singura ei legătură cu lumea din exterior e ajutorul pe care i-l oferă contra cost un agajat al complexului locativ cu care aceasta comunică prin scrisori.

Într-o noapte, o bătrânică care locuiește într-unul din apartamentele din vecinătatea ei este ucisă cu sânge rece. Detectivul Jerry Eaans sosește la fața locului pentru a investiga crima și a descoperi ucigașul. La insistența detectivului, Abigail își înfruntă teama și îi deschide acestuia ușa pentru a discuta despre vecina ei. Tânăra susține că nu a văzut și nici nu a auzit nimic în noaptea când s-a produs crima, detectivul, însă e ferm convins că Abigail ascunde ceva. 

La scurt timp, apartamentul bătrânei ucisă cu sânge rece este cumpărat de un cuplu tânăr. Noutatea o întristează pe Abigail, care de ani buni pusese ochiul pe acest apartament. Într-o seară, Abigail asistă la o scenă groaznică: femeia care s-a mutat în apartamentul de vizavi este bătută cu bestialitate de soțul ei. Făcându-i-se milă de ea, Abigail decide să îi deschidăușa și să ogăzduiască pentru o noapte. Între ele se leagă o mică prietenie, dar la scurt timp, Abigail descoperă că totul făcea parte dintr-un plan pus bine la punct pentru a pune mâna pe averea ei. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: