Ahton Kutcher și Mila Kunis își cresc fiica fără ajutorul unei bone

1412301293_ashton-kutcher-mila-kunis-baby-name-article

Actorul Ashton Kutcher trăiește o adevărată poveste de când a devenit tată. Într-un interviu acordat recent, Ashton a dezvăluit cât de plăcut e să fii tată și cât de norocos se simte cu o parteneră de suflet ca Mila Kunis.

Suntem doar noi doi. E de necrezut. Vrem să ne cunoaștem fiica. Vrem să fim genul de părinți care știu ce trebuie să facă când copilul lor plânge… Vrem să fim atașați de ea emoțional și cred că singura cale de a dobândi toate astea e să nu acceptăm ajutorul nimănui, a declarat Ashton Kutcher. 

mila-kunis

Actorul a vorbit cu entuziasm și despre momentul în care fiica sa Wyatt a descoperit pentru prima dată oglinda. S-a văzut în oglindă și a descoperit că poate controla imaginea care o reflectă aceasta. A fost mișto, dar cel mai important lucru când ai un copil e să ai o parteneră ca Mila. Ea este cea mai bună mamă. Mă duc la muncă în fiecare zi și când revin ea este perfectă. Totul pare să decurgă minunat. Și eu sunt conștient de faptul că, probabil nu totul a fost în regulă, dar ea nu se plânge și asta e de necrezut. 

Întrebat ce l-au surprins cel mai mult în relația pe care o are cu Mila Kunis, Ashton Kutcher a declarat: când ai o relație crezi că știi cât de mult te iubește o persoană, iar atunci când apare un copil îți dai de fapt seama că nici habar nu aveai cât de mult te iubește acel om. 

Amintim că Ahton Kutcher și Mila Kunis au devenit părinți acum 2 luni. Mai rar se întâmplă să vezi cupluri de vedete care refuză ajutorul unor bone în creșterea și educația micuților. Asta e, o dragoste mare poate învinge orice greutate!  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: