Bijuteriile din aur ii pot duce pe barbati in pragul depresiei

verighte

Chiar daca ner fac fericiti, aurul si banul au fost catalogati dintotdeauna drept purtatori de energie negativa. Mai nou, acest lucru a fost confirmat si de oamenii de stiinta din Canada. Potrivit cercetatorilor, bijuteriile din aur ne pot influenta negativ sistemul nervos, ducindu-ne chiar in pragul unei depresii. O cercetare recenta a stabilit ca cele mai expuse riscului sunt persoanele cu un sistem nervos slab (corelat cu temperamentul melancolic). 

De asemenea, bijuteriile din aur pot determina aparatia depresiei si in cazul persoanele ce sufera de epilepsie. Oamenii de stiinta canadieni sustin ca efectele negative ale aurului asupra sistemului nervos apar ca urmare a compusilor chimici rezultati in urma oxidarii bijuteriile confectionate din acest metal pretios intrate in contact cu pielea. Pericolul ii paste mai mult pe barbati, a caror functii de reproducere pot fi afectate simtitor, daca nu-si scot bijuteriile pe durata noptii. 

In cazul femeilor, insa, cercetatorii sustin ca bijuteriile din aur tonifica organismul.  Nu in zadar se spune ca cei mai buni prieteni ai femeilor sunt bijuteriile 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: