Inghetata de post ?

inghetata

Frumoasa … apetisanta … sexy … cocheta .. dulce .. – asa arata prima inghetata din care m-am infruptat de cind sunt la Londra. Nu am putut sa rezist tentatiei, chiar daca e post si-apoi cind trece masina de inghetata pe strada noastra cozile care se fac in spatele ei n-au cum sa te lase nepasator. 

Am dat 1,5 lire pe ea si asta pentru ca mi-am luat o portie medie. Acasa din banii astia imi luam doua inghetate din cele mai luxoase, dar cum era sa aflu gustul unei inghetate europene daca ma zgirceam la bani ? Si macar sa fi meritat banii astia, dar, din pacate, am ramas profund dezamagita. Inghetata londoneza s-a dovedit a fi foarte satioasa si mai putin delicioasa. 

Mi-a luat mai bine de 20 de minute sa ii fac vesnica pomenire, in timp ce sotul meu asa si n-a mai putut sa-si manince pina la capat portia dubla. Mai mult de atit, inghetata lui a stat vreo 15 minute la temperatura camerei si cind ne-am uitat in farfurie se topea apa si nicidecum lapte sau crema alba – cum obisnuiau eu sa o savurez acasa, in Moldova. Mi-am promis ca nu o sa mai gust in viata mea inghetata londoneza sau cel putin nu din asta frumoasa la exterior si ordinara pe dinauntru.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: