Multi barbati renunta la dragoste, pentru ca dragostea ii prosteste

shot0013

Pentru un barbat nu exista dusman mai mare decit Dragostea. Odata indragostit, orice barbat, fie el cit de orgolios, puternic, ambitios, incapatinat, se transforma intr-o bucata de aluat modelata dupa bunul plac de femeia ce i-a furat inima.

Da, si barbatii isi pierd mintile cind dau nas in nas cu dragostea … , chiar daca acest lucru se intimpla foarte rar si de cele mai multe ori dupa ce isi invata lectia, renunta pe viitor sa se mai supuna slabiciunilor si sa o faca pe cozonacul mare, dulce si pufos la care poftim noi -femeile.   

De asta multi barbati fug de dragoste ca dracul de tamiie si multi se casatoresc pentru a stinge flacara iubirii cu toate greutatile si grijile pe care o presupune o casnicie. Multi prefera sa ii stie lumea ca pe cocosul care cinta in casa, desi tot pe muzica gainii cinta … Multi prefera sa dea impresia unui catel fioros la a carui latrat femeia nu face un pas de frica, cind de fapt,  tot femeia este cea care ii arunca oase in cusca … 

Multi barbati renunta la dragoste, pentru ca dragostea ii prosteste. Istoria are o multime de exemple in acest sens, iar cel mai cunoscut e cazul lui Adam, care a ramas in istorie o pata de rusine pentru sexul tare, devenind marioneta femeii de linga el. Barbatii de azi nu mai sunt Adamii de altadata si asta pentru ca au de unde alege. Ei nu mai sunt obligati sa se multumeasca cu o singura femeie, pentru ca lui Dumnezeule le-a fost mila de ei umplindu-le pamintul de Eve, iar cind ai de unde alege, te atasezi mai greu de cineva si, deci nu te lasi usor dresat.   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: