Orez la tigaie cu carne de pui si salata de legume

7

Ingrediente:

1 pahar de orez

1 morcov mic

carne de pui

1 ceapa

1 ardei galben

3 rosii

citeva fire de ceapa verde

1 catel de usturoi

suc de lamiie, sare, piper

Spalam carnea, o portionam si o punem pentru citeva ore la rece  intr-un amestec compus din sare, piper, suc de lamiie, ceapa tocata si usturoi tocat. Intre timp facem salata de legume(rosii, castravete, ceapa verde, sare, ulei de masline). Spalam orezul in 2 ape. Incingem putin ulei in tigaie si prajim orezul 2 minute, dupa care turnam 1,5 pahare apa, sare, piper, delikat, radem un morcov deasupra si lasam la foc mic sub capac, acoperind cu un prosop tigaia cind incepe a fierbe, pina se umfla tot orezul(10-13 minute). Separat prajim in alta tigaie carnea de pui pe o parte si pe alta, pina se rumeneste. Pofta buna!   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: