Cascavalul frantuzesc ne protejeaza inima de diverse maladii

Roquefort_cheese

Cascavalul frantuzesc ne protejeaza inima de diverse maladii. La aceasta concluzie au ajuns recent oamenii de stiinta danezi. Cercetatorii au realizat de curand un experiment in urma caruia au constatat ca rata scazuta de imbolnavire a francezilor in ceea ce priveste maladiile cardio-vasculare se datoreaza consumului de cascaval, fie ca vorbim despre Camembert, Brie(preparat frantuzesc din lapte de vaca,branza moale invelita intr-o crusta cu mucegai) sau Roquefort(preparat frantuzesc din lapte de oaie, una dintre cele mai cunoscute branze albastre din lume fabricat in sudul Frantei). 

Acelasi studiu mai confirma si faptul ca consumul de cascaval frantuzesc scade nivelul de colesterol la barbati, acelasi beneficiu pentru sanatate oferindu-l si vinurile frantuzesti.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: