Pandispan cu magiun din dovlecel si lamaie

pandispan

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 6 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de sare
  • 1 lingura praf de copt
  • magiun din dovlecel si lamiie

Se separa albusul de galbenus. Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul, dupa care adaugam uleiul si mixam. Albusul se mixeaza separat cu praful de sare 2-3 minute, apoi se amesteca cu galbenusul. Amestecam faina cu praful de copt si turnam totul peste compozitia de ou mixat. Amestecam totul cu miscari circulare line, cu o lingura de lemn. In tava, asternem hirtia de copt si punem pe ea un strat gros de magiun, peste care turnam compozitia de aluat pregatita mai sus. Coacem la cuptor preincalzit 15-20 de minute. Pudram si taiem prajitura abia dupa ce se raceste.   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: