Oamenii de stiinta francezi au dezvaluit ce alimente contribuie la dezvoltarea armonioasa a creieruluiu

Reteta-Mic-Dejun-Dietetic

O alimentatie sanatoasa contribuie la capacitatile noastre intelectuale. De aceasta parere sunt cercetatorii francezi. De curand, acestia au stabilit care sunt alimentele ce contribuie la dezvoltarea armonioasa a creierului inca de la varste fragede. Potrivit oamenilor de stiinta, in lista celor mai sanatoase alimente pentru creierul uman se regasesc produsele lactate, pestele, rosiile si boboasele. Anume aceste alimente nu trebuie sa lipseasca din meniul saptamanal al copiilor si femeilor insarcinate. 

Cercetatorii francezi mentioneaza ca produsele lactate sporesc capacitatea de memorare a creierului, motiv pentru care acestea trebuie servite la micul-dejun. Boboasele, in schimb, sporesc substanta cenusie, iar rosiile – activeaza neuronii, punand creierul in miscare.    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: