Ciuperci calite in unt si cartofi prajiti si friptura de curcan

ciuperci

Ingrediente:

  • 4-5 cartofi
  • 200 g ciuperci albe
  • unt
  • ulei, sare, piper
  • carne de curcan, usturoi 
  • 1 ceapa

Curatim cartofii si ii punem intr-un bol cu apa sarata. Intre timp curatim ciupercile si le spalam in apa rece. Topim untul in tigaie si calim in el ciupercile tocate. Punem si cartofii feliati. Amestecam din cand in cand. La final condimentam cu sare si piper.  Separat pregatim o friptura din carne de curcan: incingem uleiul in ceaun si calim in el carnea de curcan taiata bucati medii, condimentata cu sare si piper. Cind carnea prinde culoare alba, punem in ceaun o ceapa tocata si 2 catei de usturoi. La dorinta putem sa mai adaugam putina apa fiarta pentru o friptura mai suculenta.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: