Sarmalute cu carne de curcan in foi de varza murata

s

Ingrediente:

  • foi de varza murata
  • carne de curcan
  • orez 
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • sare, piper, ulei, boia de ardei dulce,
  • marar tocat
  • smantana sau maioneza

sarm

Curatim morcovul si ceapa. Tocam ceapa si o calim in ulei impreuna cu morcovul ras. in tigaie adaugam si carnea de curcan tocata marunt si calim totul pana carnea isi schimba culoarea. Alegem orezul, il spalam in 3 ape si il lasam in apa 10 minute. Amestecam orezul cu legumele si carnea calita, adaugam sare, piper, boia, marar tocat. Frunzele de varza murata le spalam in 3 ape si incepem sa facem sarmalutele. Pe fundul ceaunului punem foi de varza murata si cateva boabe de piper, dupa care punem sarmalutele si le acoperim cu 1-2 foi de varza murata. adaugam in ceaun apa+vegeta cat sa acopere sarmalutele si le fierbem la foc mic. Servim sarmalutele cu smantana sau maioneza. Pofta buna !    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: