Ciocolata previne riscul de infarct si un posibil deces provocat de acesta

ciocolata

Consumul zilnic a 7-100 g de ciocolata scade cu 11% riscul de infarct. La aceasta concluzie au ajuns recent oamenii de stiinta. Totodata, potrivit cercetatorilor, iubitorii de ciocolata sunt cu 25% mai putin expusi riscului de deces ca urmare a unui atac de cord.  Acestea sunt rezultatele finale ale unui studiu realizat timp de 12 ani pe un esantion de  9214 barbati si 11 737 femei. Cercetarea vine sa confirme inca o data beneficiile ciocolatei si sa indemne impatimitii acestui produs delicios sa nu se abtina in a-si satisface poftele zilnice. In concluzie, cine iubeste ciocolata, iubeste viata!  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: