Cartofi copti la cuptor cu friptura de curcan si salata de vara

cartofi copti

Ingrediente:

  • cartofi
  • ulei, piper, sare
  • carne de curcan
  • 1 ceapa, 2 catei de usturoi
  • pentru salata:castravete, ardei gras, rosii, ceapa, ulei sare

Curatim cartofii si ii taiem in forma dorita. Ii punem intr-un bol, ii amestecam cu sare, piper si ulei si ii punem intr-o punga de copt, dandu-i la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute. Separat, intr-un ceaun incingem uleiul, punem carnea taiata bucati si cand prinde culoare adaugam sare, piper, ceapa tocata si usturoi pisat. Cat fierbe friptura de curcan in sucul lasat de ea, pregatim o salata de vara din rosii, castraveti, ardei gras, ceapa, ulei. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: