Idei pentru cina: cartofi copti in coaja cu friptura de curcan si o salata de legume

felul 2

Ingrediente:

  • cartofi
  • smantana

Pentru friptura:

  • carne de curcan
  • 1 ceapa, usturoi
  • sare, piper, ulei

Pentru salata:

  • castraveti
  • rosii,
  • ceapa,
  • ulei, sare

Intr-un ceaun incingem uleiul si calim carnea de curcan spalata si taiat. Cand prinde culoare, adaugam o ceapa tocata, usturoi pisat, sare, piper. Daca carnea a lasat putin suc, adaugam si putina apa fiarta, pentru ca friptura sa ne iasa mai suculenta. Cat gatim friptura, spalam bine cartofii in coajasi ii punem la fiert in apa cu sare pentru 15 minute. Peste 15 minute, scurgem apa, punem cartofii intr-un vas termorezistent, ii stropim cu ulei de masline si ii bagam la cuptor pentru 20-30 de minute la 200 de grade.  La final pregatim salata de legume. Servim cartofii cu putina smantana. Pofta buna! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: