Hrisca cu perisoare in sos de smantana

Ingrediente:

  • hrisca
  • 1 ceapa, 1 morcov
  • ulei 
  • suc de rosii 
  • perisoare
  • sare
  • smantana
  • 2 linguri de faina

hrisca

Pregatim perisoarele din carne tocata, ceapa, usturoi, 1 ou, sare, piper, pesmet. Intre timp alegem hrisca si o clatim in 2 ape, dupa care turnam peste ea apa fiarta/fierbinte si lasam hrisca pentru 5 minute. Intr-o tigaie incingem uleiul, tocam ceapa si o calim impreuna cu 1 morcov dat prin razatoare, iar cand aceasta e calita punem sucul de rosii peste ea si mai lasam pe foc 2 minute. Adaugam, sare, piper. Batem smantana cu 2 linguri de faina si o turnam peste ceapa calita, adaugand perisoarele. Separat, intr-o alta tigaie prajim hrisca in ulei incins 1-2 minute, dupa care o acoperim cu apa in proportie de 1/2 si condimentam. Servim totul impreuna. Pofta buna!  

2 Răspunsuri to “Hrisca cu perisoare in sos de smantana”

  1. Interesantă reţetă dar prima dată te rog explică-mi ce e aia hrisca :)))
    Cu toate ca-s băiat, de mic am avut o mică pasiune pentru bucătărie😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: