Supa de vara

zeama

Ingrediente:

  • carne 
  • 3 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • taietei de casa
  • sare, patrunjel
  • boabe de piper negru, dafin, sare

Punem in cratita apa si cand incepe a fierbe punem bucatile de carne spalate si taiate din timp. Spumam carnea cand e cazul, adaugam o frunza de dafin, 2 boabe de piper negru, sare, o ceapa. Cand carnea a fiert, o scoatem si o punem intr-o farfurie separat. De asemenea, scoatem ceapa, frunza de dafin, boabele de piper si le aruncam.

Incingem putin ulei intr-o tigaie si calim ceapa, morcovul si ardeiul rosu tocat. Curatim cartofii. In apa in care a fiert carnea adaugam legumele si lasam sa fiarba cartofii 20-25 minute. Pe final punem un pumn de taietei de casa, sare, (la dorinta putem pune si bors acru). Lasam sa dea un clocot si cand incepe a fierbe punem verdeata tocata si stingem aragazul. Pofta buna! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: