Lectie de viata: Inima de MAMA

11390305_954756161213806_2971675540772267063_n

Ce-i inima unei mame ? E si ea un Dumnezeu care se roaga zi de zi si se jertveste pentru binele nostru. Numai inima de MAMA nu se zgarceste in a oferi necontenit iubire … Numai inima de MAMA simte durerea si necazul copilului ei ca pe propria suferinta… Numai inima de MAMA nu isi razbuna supararea pe care i-o facem cu sau fara intentie … Numai inima de MAMA e generoasa in iertare si bunavointa … 

Numai inima de MAMA e mereu gata sa se aduca pe ea jertva sau sa infrunte voia celui de Sus, pentru a ne instraina de boala si lacrimi … Numai inima de MAMA asteapta cu dor clipa revederii, neluandu-si ochii de la drum, numai ea nu-si pierde increderea in noi … nu ne intoarce spatele cand ne vede ingenuncheati … nu rade de nereusitele noastre … nu oboseste sa ne iubeasca toata viata cu aceeasi dragoste cu care ne-a adus pe aceasta lume. 

O Mama, tu – cea care esti refugiul nostru in vreme de nevoi si bucuria noastra in necaz, binecuvantata si vesnica fie-ti inima ta care ne poarta de grija neinfricata … Pastreaz-o, Mama, plina de bunatate si mangiere, plina de amintiri frumoase si speranta, ca noi – plecati departe de casa sa ii ducem dorul si-ntr-o buna zi, pasindu-ti pragul, sa te intrebam: Mai e loc pentru mine in inima ta, Mama ? Iar tu, cu chipul tau senin, asa cum te pastram in gand, sa ne raspunzi: „Locul copiilor e langa inima mamei: mai intai la ea in burtica, apoi toata viata in sufletul ei”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: