Dovlecei prajiti cu cartofi si friptura de curcan in rola si o salata de surimi

frigarui bostanei cartofi salata

Ingrediente:

  • cartofi
  • 2-3 dovlecei
  • piept de curcan
  • faina
  • ulei
  • sare, piper negru
  • Pentru salata: cascaval tare, varza, surimi(betisoare de crabi), maioneza
  • ceapa, usturoi

Carnea de curcan o punem la murat de cu seara intr-un vas cu piper negru, sare, ceapa si usturoi tocat. Curatim si feliem cartofii. Punem cartofii intr-un vas cu ulei, sare, piper negru si amestecam tot continutul. Punem la cuptorul preincalzit carnea de curcan murata si cartofii – intr-o punga de copt. Si lasam sa se coaca la 200 grade cam 40-45 minute. Intre timp tocam dovleceii rondele, ii saram, ii trecem prin faina si ii prajim pe tigaie in ulei incins, pe o parte si pe alta pana se rumenesc. La final, facem si o salata din betisoare de crabi, varza,cascaval ras si maioneza. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: