Lectie de viata: Increderea oarba in oameni nu sfarseste cu happy end

34gkgzt

Increderea oarba in oameni nu duce la nimic bun. Mai devreme sau mai tarziu cei ce au fost lasati sa intre in viata ta, simtindu-se ca la ei acasa, nu-si vor mai lasa papucii la intrare si vor pasi in ea cu incaltamintea plina de noroi, lasand in urma lor pete pe care nici macar timpul nu va fi in masura sa le stearga, nici macar lacrimile nu vor fi in masura sa le curate.

Sa te increzi orbeste in cineva e o dovada clara de curaj, iar curajul, de cele mai multe ori, se rasplateste cu dezamagire. Doar un om puternic si hotarat isi poate asuma un asemenea risc, pentru ca doar un om puternic isi va pune viata pe tava stiind ca cineva, care pana mai ieri a mancat din acea tava ar putea scuipa in ea in orice moment …, pentru ca doar un om puternic va vedea in dezamagirea de la capatul tunelului un impuls pentru a merge mai departe.

Increderea oarba in oameni nu e o dovada de naivitate si nici un exces de bunatate … Increderea oarba in oameni e un sentiment care spune despre om ca, in ciuda palmelor primite de la viata, mai crede in omenie si prietenie adevarata, pentru ca aceste calitati il definesc si ii alimenteaza zi de zi viata … Sa ai astfel de oameni in viata ta – e o binecuvantare, sa fii un astfel de om – e un sacrificiu de sine … o sentinta continua la suferinta si regrete pe care ti-o asumi constient si din care inveti sa fii mai puternic si mai greu de ingenuncheat …   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: