Dupa o perioada de imbolnavire, nutritionistii italieni ne sfatuie sa consumam zilnic cascaval

cascaval_informatiadealba_ro

Dupa o perioada de imbolnavire, din meniul nostru zilnic nu trebuie sa lipseasca cascavalul. La aceasta concluzie au ajuns recent nutritionistii italieni. Potrivit cercetatorilor, acest produs alimentar „minune”, fie ca vorbim de tipurile de cascaval tare sau moale, are proprietatea de a imbogati organismul slabit de boala cu proteine, grasimi si aminoacizi.  Nutritionistii italieni sustin ca proteinele sunt necesare pentru recuperarea organismului, in timp ce aminoacizii sunt esentiali pentru normalizarea metabolismului si reînnoirea celulelor. 

In plus, consumul de cascaval, bogat in vitamina B2 si vitamina A ne incarca cu energie si buna dispoziitie. Singura conditie ca cascavalul sa ne surprinda placut in perioada de covalescenta, e ca acesta sa fie consumat de 3-4 ori pe saptamana. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: