Pilaf cu carne de curcan

lk (1)

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • orez
  • carne de curcan
  • boia de ardei dulce, sare, piper boabe
  • 1-2 catei de usturoi

Spalam carnea de curcam si o portionam bucati mici. In ceaun, incingem putin ulei si calim o ceapa tocata si 2 morcovi dati prin razatoare. Peste ceapa calita punem carnea de curcan si o calim pana prinde culoare. Adaugam sare, piper, boia de ardei dulce. Alegem orezul si il spalam in 2-3 ape. Dupa care il punem intr-o farfurie si turnam peste el apa fierbinte si il lasam 2-3 minute sa se umfle. Adaugam orezul in ceaun, punem usturoiul pisat si piperul boabe si amestecam totul. Turnam apa fierbinte cam 2 degete deasupra pilafului si potrivim de sare. Lasam sa fiarba la foc mic sub capac 15 minute si stingem aragazul. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: