Lectie de viata: Libertatea intr-o relatie e echivalentul singuratatii

flirting

Libertatea intr-o relatie este sinonimul singuratatii, caci cine alege sa-si traiasca povestea inimii descatusat si sufleteste si trupeste de jumatatea sa, este, de fapt, un om singuratic, iar oamenilor singuratici le sunt in putere doar iubirile ascunse, neimpartasite, traite undeva in labirintul inimii, fie iubirile egoiste- iubirile de sine, in care „Eu” e mai important decat „Noi”.

Daca libertatea ta intr-o relatie e mai presus decat satisfactia de a-ti imparti viata cu omul pe care-l iubesti, asta poate fi orice, numai nu iubire. Iubirea adevarata nu sapa intre oameni prapastii, ci construieste punti, apropiindu-i la nevoi pe cei instrainati si fiindu-le, in bucurie, motiv de bucurie, celor ce au ales sa imparta brat la brat acelasi drum in viata. 

Iubirea adevarata nu are nevoie de pauze: intocmai ca si inima care isi opreste bataile, iubirea care isi ia un respiro – e o iubire sortita mortii. Caci cand iubesti si o faci din toata inima, prezenta celui drag in viata ta nu te sufoca, ci te umple de viata! In iubire, alegi sa fii langa cineva neconditionat, sa faci parte din viata acelei persoane pentru totdeauna si sa o lasi si pe ea sa ramana stapana pe viata ta atat timp cat va leaga un sentiment frumos. 

Iubire adevarata nu cerseste libertate … nu fuge si nu se ascunde de sentimente … Ea cere sa fie lasata in pace, pentru ca pacea ei e langa omul drag si nicidecum in lipsa lui. Iubirea adevarata e libertatea traita in doi ! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: