Lectie de viata: Adevarata dragoste nu se ascunde in cuvinte, ci in fapte!

anime_anime_boys_wedding_dress_1920x1200_animemay.com

Orice femeie are nevoie de dragoste in fapte si mai putin in cuvinte. Cuvintele pot tine de cald o vreme, iar faptele, faptele, in schimb, ne incalzesc o viata. Iar viata unei femei are nevoie de caldura pe tot parcursul anului, nu doar in anotimpurile reci. Pentru noi, femeile, grija si afectiunea pe care ne-o poarta barbatii prin fapte e de neegalat, asta chiar daca de iubit, iubim noi cu urechile, iar cand e vorba de atasament, o facem cu sufletul, cu mult suflet …

Sansele unui barbat sa puna stapanire pe inima unei femei sunt direct proportionale cu lucrurile frumoase pe care acesta le face pentru ea, pornind de la gesturi marunte, cum ar fi mesajele de dragoste, apelurile zilnice sau buchete de flori oferite fara un motiv anume, un mic dejun gatit si servit din placere, o imbratisare calda in plina iarna …, si sfarsind cu sacrificii, care vorbesc de la sine cat de sincera si de mare e dragostea lui. 

Cuvintele au si ele puterea de a prinde in plasa inima unei femei, dar acestea, oricat de dulci ar fi, nu sunt suficiente pentru a o si pastra. Cu cuvantul, poti mangaia o rana, dar nu o poti trata definitiv … Asa e si cu dragostea: daca nu o simti adevarata, nu mai ai chef sa o asculti! Adevarata dragoste nu se ascunde in cuvinte, ci in fapte! Fiti „omul faptelor” cand iubiti si „omul cuvintelor” cand tineti sa multumiti cuiva pentru dragostea  care va tine de cald! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: