Paste cu friptura de curcan in sos alb

macaroane

Ingrediente:

  • carne de curcan sau pui
  • spaghete
  • 1 pahar de smantana 18%
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare, ulei, piper
  • 2 linguri de faina

IMG_0240

Pregatim friptura de curcan: spalam carnea si o feliem bucati mai mici. Incingem uleiul in tigaie si prajim carnea pana isi schimba culoarea, adaugand ceapa tocata, sare, piper, usturoi pisat. Separat punem la fiert pastele in apa cu sare si le pregatim conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand friptura e gata adaugam peste ea smantana batuta cu 2 linguri de faina si lasam pe aragaz, la foc mic, pana sosul se ingroasa. La final, scurgem pastele si le punem in tigaie peste friptura in sos alb. Amestecam toate ingredientele si servim. Pofta buna! 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: