Capusneac – varza calita cu carne

varza calita cu carne

Ingrediente:

1 varza

carne de porc/curcan

sare, piper boabe, suc de rosii sau boia de ardei dulci

2-3 cartofi 

1 ceapa/2 catei usturoi

Spalam si feliem carnea. Incingem uleiul in ceaun, si calim carnea la foc mare, apoi mediu. Tocam varza. Curatim si feliem cartofii. Tocam ceapa si curatim usturoiul. Cand carnea prinde culoare, aruncam peste ea ceapa tocata, sarea, piperul boabe si usturoiul pisat. Lasam la foc 5-10 minute si adaugam cartofii, varza tocata si boia de ardei dulci(sau 3 linguri suc de rosii). Amestecam totul si peste 10-15 minute adaugam apa cit sa cuprinda, potrivim de sare. Lasam pe foc pina cartofii s-au fiert, iar varza e calita. Amestecati din cind in cind. Pofta buna. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: