Southpaw- un film de colectie

11191554_ori

Filmul „Southpaw: Lovitură de stânga este povestea de viata a deţinătorului actual al titlului de Campion Mondial de Box la Categoria Supergrea – Billy Hope. Boxerului  nu ii lipseste nimic: are o carieră de invidiat, o fiica adorabila, o viata indestulata si o soţie frumoasă şi iubitoare, care l-a sustinut mereu, inca de pe vremea cind erau ambii in orfelinat, ajutandu-l an de an sa isi fortifice talentul si sa ajunga un om de valoare. Însă,  peste noapte viata lui se transforma intr-un adevarat cosmar. In cadrul unei receptii, sotia sa moare in bratele lui, in urma unui conflict iscat intre Billy si un coleg de ring.

Când tragedia îi loveşte familia,  managerul şi prietenul lui de-o viaţă îl părăseşte, conturile sale se golesc, iar fiica sa ajunge intr-un orfelinat, autoritatile fiind convinse ca Billy nu e in putere sa intretina un copil si nu e nici pe departe un exemplu bun pentru ea. Copila ajunge sa isi urasca tatal si sa-l invinuiasca de moartea mamei, iar Billy incearca din rasputeri sa ii recistige increderea si iertarea.  

Lipsit de tot ce avea pina mai ieri mai drag in lumea asta, Billy  îi cere ajutorul unui antrenor de box pensionat, de la o sală de gimnastică de cartier: Tick Willis, care acum îi antrenează pe cei mai duri boxeri amatori din oraş. 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: