Dovlecei prajiti in sos rosu

sos cu bostanei prajiti

Ingrediente:

  • dovlecei
  • suc de rosii
  • faina
  • 1 ceapa
  • 1 smintina

Spalam dovleceii si ii taiem rondele. Ii presuram cu sare, incingem uleiul in tigaie, ii tavalim prin faina si ii prajim pe ambele parti. Separat incingem uleiul, tocam ceapa si o calim. Adaugam suc de rosii, dupa care punem dovleceii in sos si adaugam smintina batuta cu o lingurita de faina si mai lasam pe foc sa se prinda sosul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: