Pireu de cartofi cu friptura de curcan si o salata de surimi

pireu cu friptura

  • Ingrediente:
  • piept de curcan
  • 1 ceapa
  • usturoi, sare, piper
  • cartofi rosii
  • unt
  • betisoare de crabi(surimi)
  • o varza
  • cascaval
  • maioneza

Pregatim carnea pentru friptura: o spalam, o tocam. Incingem uleiul in ceaun si calim carnea, dupa care adaugam ceapa tocata, usturoi pisat, sare, piper. Cit timp se face friptura, curatam cartofii si ii punem la fiert in alt vas cu apa cu sare si cum a fiert facem pireul pisindu-i si adaugind unt. La final facem salata:tocam varza si betisoarele de crabi, radem putin cascaval si adaugam maioneza.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: