Friptura de curcan cu fasole verde si omleta

pastari

Ingrediente:

  • carne de curcan
  • fasole verde-pastari
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • rosii, varza, castraveti, ceapa
  • sare, piper, ulei, usturoi

Spalam carnea si o taiem bucati, dupa care o incingem in ulei, cu sare, piper si usturoi tocat. Cind carnea prinde culoare, adaugam apa si o lasam sa fiarba la foc mic, sub capac. Separat, in tigaie calim o ceapa tocata si fasolea verde. Intr-o farfurie, batem cu furculita ouale, adaugind sare, piper. Facem salata de legume. Impreunam pe tigaie, carnea, fasolea verde si ouale si amestecam continuu 1-2 minute. Pofta buna!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: