The Intern – un film de colectie

image

Ajuns la virsta de pensionare, Ben Whittacker, constata ca batrinetea nu e tocmai cea mai fericita perioada a vietii. Barbatul si-a pierdut de ceva timp sotia, iar copii si nepotii nu ii mai calca asa des pragul casei. Acum ca s-a pensionat si nu mai are un job care sa-i aline zilnic singuratatea, Ben isi incearca norocul aplicind pentru un post de stagiar la un sait de moda, fondat de carierista Jules Ostin- o femeie frumoasa, ambitioasa, harnica, intelingenta.

Desi, initial, barbatul este considerat o povara pentru Jules, care se dedica trup si suflet afacerii sale, adesea neglijindu-si sotul si fiica, treptat Ben devine umarul pe care Jules isi plinge tristetele si prietenul cu care aceasta isi serbeaza victoriile. In plus, barbatul care nu prea se descurca cu noile tehnologii, se dovedeste a avea o experienta de viata uimitoare, gratie careia, afacerea incepe sa prospere, iar intregul colectiv devine o familie ce se ajuta la bine si la greu.

Filmul tine sa ne aminteasca ca tehnologiile moderne nu au cum sa solutioneze relatiile inter-umane si ca batrinetea nu e o povara, ci o dovada de intelepciune, motiv pentru care virstnicii trebuie tratati cu respect si nu trebuie subestimati la capitolul sfaturi sau parere.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: