Musaca de dovlecei

 

image

Ingrediente:

  • dovlecei
  • carne tocata
  • o ceapa
  • usturoi
  • sare, piper, ulei 
  • smintina
  • 4 oua

Tocam ceapa si o calim in ulei impreuna cu usturoiul tocat. Adaugam carnea tocata in tigaie si amestecam lasind pe foc pina carnea isi schimba culoarea. Stingem aragazul, saram si piparam. Separat feliem dovlecieii rondele ovale, batem smintina cu cele 4 oua si putina sare. 

Pe o tava de cuptor punem hirtia de copt si o tapetam cu felii de dovlecei sa fie tot fundul acoperit. Al doilea strat – punem carnea tocata si din nou acoperim cu dovlecei taiati rondele. La final, turnam smintina batuta cu oua si bagam la cuptorul preincalzit pentru o ora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: