Chiftelute din dovlecel

image

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 3 linguri de faina
  • sare, piper, usturoi
  • cascaval

Radem dovleceii de coaja si ii dam printr-o razatoare cu gauri mascate. Punem sare si lasam totul intr-un bol pentru 20 de minute, dupa care stoarcem de apa dovleceii si ii amestecam cu un cartof ras, un ou, piper, usturoi pisat, 3 linguri de faina si cascaval ras. Din compozitia data luam cu lingura si prajim chiftelutele pe o parte si pe cealalta in ulei incins. Pofta buna! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: