Lectie de viata:E puternic acel barbat care inspira siguranta

image

Capul familiei trebuie sa fie un om puternic. Daca el va fi un om puternic, intreaga lui familie se va simti in siguranta. Un barbat casatorit are obligatia morala sa fie un barbat puternic, caci este stilpul casei…el e temelia si solul roditor pe care sunt semanate si apoi culese roadele familiei. 

Fie ca e sot sau tata, el trebuie sa fie acea umbrela care isi apara familia de ploaie, el trebuie sa fie acel scut care isi tine familia in siguranta, el trebuie sa fie acel super-erou care le va insufla copiilor sai increderea de sine, curajul, dragostea de viata, siguranta in ziua de miine si vointa neinfricata in urcarea treptelor vietii. De restul lucrurilor frumoase in familie se va ocupa Femeia, pentru ca ei ii sta in putere sa aduca caldura si pace in casa, liniste si bunatate, comfort si buna dispozitie, dar nu si siguranta… 

Siguranta trebuie sa vina de la Barbat, iar Barbatul trebuie sa isi asume zilnic rolul de protector, pentru ca Barbatii adevarati nu doar isi intretin familiile dar si le pretuiesc si lupta pentru binele lor! Un barbat puternic e un barbat ce inspira siguranta! Un barbat puternic e un barbat linga care nu ai voie sa te umilesti sau sa fii suparata ! Un barbat adevarat e un Barbat care isi iubeste familia si viata in egala masura!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: