Supa cu perisoare

image

Ingrediente:

  • carne tocata, ceapa, usturoi, sare, ulei, pesmeti, 1 ou
  • 1 ceapa, un morcov
  • paste
  • cartofi
  • bors acru

Incepem cu perisoarele, pe care le modelam din carne tocata, ceapa, usturoi pisat, sare, 1 ou si 2 lingurite de pesmeti pisati. Intr-un vas punem la fiert cartofii curatati si tocati. Cind incepe a fierbe, punem perisoarele in vasul cu apa si lasam la foc mic sa fiarba, adaugind sare si citeva boabe de piper. Separat tocam morcovul si ceapa si o calim usor in tigaie si abia apoi o adaugam in cratita. 

Pe final adaugam putin bors acru si niste paste, potrivim de sare si peste 2-3 minute stingem aragazul. 

Un răspuns to “Supa cu perisoare”

  1. Cand ma intorc acasa imi fac o oala uriasa si o mananc pe toata.Este singura ciorba de care mi-e dor nebun,ba nu, si aia de pui a la grec.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: