Dila hanim- un serial turcesc de colectie

 

image

Dila Hanim- e povestea frumoasei si tinerei avocate pe nume Dila, pe care dragostea o aduce intr-un satuc din Turcia, in casa si familia sotului ei Exan Barazouglh. Tinara nici nu banuieste ce viata o asteapta aici, sub acelasi acoperis cu socrul ei – un om instarit si respectat in satuc, dar si foarte conservator, in preajma cumnatului ei Azer – un barbat invidios, puternic si zgircit, implicat in afaceri murdare si indragostit la nebunie de sora celui mai mare dusman al sau – stapinuk mosoei vecine pe nume Riza.

Ajunsa pe mosia socrului sau, Dila e pregatita de dragul sotului ei Exan sa isi jertveasca cariera si sa isi cladeasca o viata de familie. Intimplarea, insa, face ca Exan sa isi piarda viata in urma unor neintelegeri cu omul de afaceri si vecinul lor Riza. Dupa moartea sotului, convinsa ca nu va putea sa se supuna traditiilor familiei Barazouglu si simtind presiunea cumnatului sau si a sotiei acestuia, Dila incearca sa paraseasca mosia, dar se razgindeste in ultimul moment, hotarind sa razbune moartea sotului sau. 

Destinul ii face cunostinta cu Riza in scurt timp, dar barbatul se da drept alt om, intrucit el e convins ca ea nu va crede in nevinovatia lui. Intre ei se leaga o frumoasa prietenie, care evolueaza treptat in sentimente sincere si frumoase, Riza ajutind-o pe Dila sa isi revina sufleteste dupa pierderea sotului si sa isi puna la punct planul de razbunare, iar cind adevarul despre adevarata lui identitatea iese la iveala, Dila va incerca sa inabuse sentimentele ce le nutreste pentru el si sa inceapa viata de la zero alaturi de noua ei familie si de copilul pe care va afla ca il poarta in pintece, de la iubitul ei sot Exan. 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: