Kosem – un serial turcesc de colectie

image

Kosem este povestea sultanei Kosem, pe numele ei adevarat Anastasia. Tinara, de origine greaca, este rapita din casa parinteasca si adusa drept dar la palatul sultanului Ahmed. Era o copila de 11-12 ani, o copila naiva si visatoare, de o frumusete rara. Chiar si asa, sultanul Ahmed se indragosteste de ea de indata ce o cunoaste si o ia in harremul sau. 

Anastasia sta tot timpul cu gindul la cei de acasa si atunci cind se iveste ocazia sa evadeze din palat, fata realizeaza ca s-a indragostit de sultan si ca atit timp cit viata lui e in pericol, intrucit isi tine dusmanii aproape, locul ei e linga el, linga cel care i-a furat inima si i-a oferit printre straini grija si afectiunea cu care a fost crescuta de tatal sau. 

Trec ani si Anastasia, care este numita la palat Kosem, ajunge sa isi imparta dragostea si cu alte femei din harrem, una dintre favoritele sultanului Ahmed daruindu-i acestuia chiar un baiat. In ciuda noptilor multiple pe care ea si Ahmed le traiesc in doi, Dumnezeu amina venirea pe lume a primului lor baiat, dar intr-o buna zi minune are loc si atunci apare frica ca copilul ei ar putea avea soarta celor din familie: bunicul lui Ahmed fiind nevoit sa isi decapiteze fratii pentru a pastra puterea. 

Plus la toate, mai e si fratele lui Ahmed-Mustafa , care are tot dreptul sa pretinda la tron si a carui mama tese fel de fel de intrigi pentru a capata puterea in miinile ei. Va reusi oare Kosem cu toata intelepciunea ei sa apuce sa-si vada feciorii pe tron si sa se bucure de dragostea lui Ahmed pina la adinci batrineti? Raspunsul il aflati vizionind serialul Kosem sultan.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: