Lectie de viata:Tu cel de azi esti constiinta ta de miine!

image

Ai in fata ta mai multe drunuri: cel al milei si al cruzimii, dar inainte de a face o alegere, tine minte: cine a fost nemilos odata, va fi asa toata viata! Caci raul odata ajuns in suflet, nu are leac. El ca si fumul de tigara ne distruge pe dinauntru insuflindu-ne dependenta. 

Poti face rau din nestiinta sau intentionat, poti face rau din placere sau din disperare… Poti fi nemilos din egoism sau din razbunare … Pe toate le poti incerca cu sau fara voia ta, dar odata incercat, sentimentul asta nu ne lasa, pentru ca el devine parte din noi, parte din trecutul nostru, din povestea noastra de viata care are intotdeauna o scuza pentru comportamentul nostru la un moment dat. 

Nu te lasa inrobit de sentimente care distrug vieti! Viata iubeste libertatea si oamenii fericiti! Cu rautate nu ai cum sa obtii toate astea… Cu rautate si lipsa de compasiune poti sa fii scutit de dezamagire si tradare, dar nu poti sa ai dragoste si liniste sufleteasca! Nu uita: Tu- cel de azi, esti constiinta ta de miine! 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: