Lectie de viata: Dragostea adevarata apartine celor puternici!

image

De dragul iubirii cineva muta muntii din loc, iar altcineva se transforma in munte si ia toate greutatile pe umerii sai. Iubirea cere multe sacrificii, multa daruire de sine, multa rabdare si curaj. Ea nu se multumeste sa fii cel ce esti, Ea vede in tine un atotputernic si te pune mereu la incercari, astfel incit Tu, devenind sclavul ei, cresti spiritual cu fiece suferinta.

Vitejia inmulteste dragostea intr-o relatie, iar frica-o indeparteaza! Spiritul de lupta -o aduce mai aproape, iar supunerea -o tine linga tine. Dragostea adevarata nu se cladeste pe renuntare la tine: nici un om nu va putea fi fericit in fericirea altuia! Dragostea adevarata nu se cladeste pe indoiala si neincredere: nici un motor defectat nu te va duce spre destinatia dorita! 

Dragostea adevarata – numai cei puternici o pot avea! Cei carora nu le e frica de suferinta si greutati, cei care stiu si au rabdare sa astepte, cei care in obstacole vad o sansa in plus pentru a demonstra sortii ca au ales cu inima si nu au regrete. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: